Tilmelding til DTAS årsmøde 2024

Tilmeldingen til årsmødet foregår ved, at man udfylder rubrikkerne nedenfor. Når tilmeldingen er afsluttet, får man mulighed for at få vist faktura. Fakturaen sendes også til den opgivne e-mail-adresse eller til EAN nummer. Priserne, som er angivet, er for ikke-medlemmer. Er man medlem fratrækkes rabat. Ved tilmelding af flere personer åbnes et nyt vindue, hvor navn og e-mail-adresse for de pågældende skal indtastes. NB: Tilmelding er bindende.

Sidste dag for tilmelding er søndag d. 20. oktober 2024

Vedr. EAN-fakturering

Ønskes en elektronisk EAN-faktura skal man udfylde rubrikkerne nedenfor. På næste side kan EAN nummer og kontostreng angives.

 

Vælg type af tilmelding:

Deltagelse i årsmødet (dkr 3200,- pr. deltager) *

Deltagelse med en udstilling (dkr 3200,-) **

Deltagelse både i årsmødet og med en udstilling (dkr 3200,- pr. deltager + dkr 3200 for udstillingen) * **

Navn / kontaktperson:
Arbejdssted / firmanavn:
Adresse:
E-mail-adresse:
Angiv antal deltagere:

Hvis kun én person tilmeldes, afsluttes tilmeldingen ved tryk på knappen "Fortsæt tilmelding". Det er ikke mulig at gå tilbage, når der først er trykket på knappen.

* Hvis den eller de personer, der tilmeldes har et personligt medlemskab og der ønskes rabat på tilmeldingen (dkr 200,- pr. deltager), skal der angives de samme e-mail-adresser som de, der blev anvendt ved oprettelsen af de enkelte medlemskaber.

** Hvis dit arbejdssted har et firmamedlemskab og der ønskes rabat på tilmeldingen (dkr 2000,-), skal firmaets navn angives på samme måde som ved oprettelsen af medlemskabet. Hvis der f.eks. ved oprettelsen blev anvendt ’A/S’, skal det også medtages ved tilmeldingen.