Deltagergebyr

Deltagelse i årsmødet

Deltagelse i årsmødet inkluderer adgang til foredrag, forplejning og overnatning.

Deltagerprisen er dkr 3200,- og omfatter et personligt medlemskab af foreningen. Er man allerede personligt medlem er deltagerprisen dkr 3000,-. NB: et firmamedlemskab giver kun rabat ved udstilling.

Deltagelse med en udstilling

Deltagelse i årsmødet med en udstilling inkluderer en standplads i udstillingsområdet fredag eftermiddag, se programmet for præcist tidspunkt. For hver udstiller bliver der stillet et bord og strøm til rådighed. Deltagelse med en udstilling giver adgang for én person til foredrag dog uden forplejning og overnatning.

Prisen for at deltage med en udstilling er dkr 3200,- og omfatter et firmamedlemskab af foreningen. Har man allerede et firmamedlemskab er prisen for en udstilling dkr 1200,-.

Ønsker man at deltage i årsmødet med en udstilling og samtidigt vil have adgang til foredrag, forplejning og overnatning, skal man ved tilmeldingen vælge ’Deltagelse både i årsmødet og med en udstilling’. Den samlede pris bliver da udstillingsprisen plus prisen pr. deltager.

Er jeg medlem?

Hvis du er i tvivl, om dit personlige medlemskab er gældende for indeværende år, kan du tjekke det under menupunktet ’Opret medlemskab’ ved at indtaste din e-mail-adresse.

Tilsvarende kan du tjekke, om dit arbejdssted har et medlemskab ved at indtaste firmaets navn. Hvis ikke firmaet er registreret under det indtastede navn, så prøv f.eks. at tilføje/slette ’A/S’. For at systemet kan slå et firmamedlemskab op, skal firmanavnet angives præcist på samme måde som ved oprettelsen af medlemskabet.

Studerende

Studerende, der har færdiggjort en bachelor eller tilsvarende indenfor et relevant studie og ønsker at medbringe en poster f.eks. om deres bachelorprojekt, speciale eller andet relevant, kan ansøge om fuld friplads (gratis deltagelse). For at ansøge om friplads sendes en mail til: kasserer@dtas.dk, hvori man beskriver for sin studiesituation samt information om den poster man ønsker at medbringe.

Studerende, der ønsker at deltage uden poster kan ansøge om halv friplads.

Ansøgninger til både fuld og halv friplads skal være modtaget inden tilmeldingsfristen, se dato under menupunktet ’Tilmelding’. Man vil per mail få svar på sin ansøgning senest 14 dage før, at mødet afholdes.

Poster

Ansøgning om poster foregår ved at udfylde ansøgningsskemaet og sende det til kasserer@dtas.dk.

Ansøgningen skal være modtaget inden tilmeldingsfristen, se dato under menupunktet ’Tilmelding’.

Der udsendes svar på ansøgningerne senest 14 dage før mødets afholdelse.

DTAS har ingen krav til størrelse eller orientering (landskab/portræt) på posters, men det anbefales at følge generelle retningslinjer for størrelse og opbygning.

Studerende, der ansøger om friplads med poster, opfordres til anvende ansøgningsskemaet til beskrivelse af deres poster.